Educatief

Leren is meer dan alleen feiten uit je hoofd leren. Het gaat om het ontwikkelen van je verbeelding en creativiteit, maar ook om het leren samenwerken met andere kinderen.

Bij Kids Speelgoed helpen we de vaardigheden van kinderen op al deze gebieden te ontwikkelen, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat ze veilig zijn en plezier hebben terwijl ze leren. Shop hier populair educatief speelgoed.

Gebruik Filters

Resultaat 1–40 van de 4850 resultaten wordt getoond

Gebruik Filters

Resultaat 1–40 van de 4850 resultaten wordt getoond

Educatief speelgoed is meer dan alleen een educatief hulpmiddel. Het is een veilige en leuke plek om te leren. Een plek waar kinderen hun vaardigheden op alle gebieden kunnen ontwikkelen; van fantasie en creativiteit tot samenwerken met andere kinderen.

Bij Kids Speelgoed helpen wij hen daarbij door educatief speelgoed aan te bieden dat je kind vermaakt terwijl het leert.

 

Educatief speelgoed

 

Educatief speelgoed baby

Baby’s hebben alles nog te leren. En educatief speelgoed voor baby’s helpt hierbij. Dit is speelgoed dat de zintuigen stimuleert en helpt bij de cognitieve ontwikkeling, beweeglijkheid en probleemoplossend vermogen.

Er zijn allerlei soorten educatief speelgoed waar baby’s mee kunnen spelen. Enkele populaire artikelen zijn rammelaars, bijtringen, stapelbekers en blokken, zachte boeken en muziekinstrumenten. Al deze artikelen bieden een verscheidenheid aan leermogelijkheden voor je kind terwijl het opgroeit.

Een belangrijk punt om te overwegen bij het kopen van educatief speelgoed baby is in welke fase van ontwikkeling je kind zich bevindt. Elk stuk speelgoed is geschikt voor verschillende vaardigheden op verschillende leeftijden, dus het is belangrijk om het juiste stuk speelgoed te kiezen.

Als je niet zeker weet waar te beginnen of welk speelgoed het beste is voor je kind, vraag het dan aan onze klantenservice medewerker.

 

Educatief speelgoed 1 jaar

Voor kinderen ouder dan 1 jaar is een ander soort speelgoed leuker om mee te spelen. Dit educatieve speelgoed is ontworpen om te helpen bij de cognitieve ontwikkeling, de behendigheid en het probleemoplossend vermogen.

Een populair soort educatief speelgoed voor deze leeftijdsgroep is de constructieset. Deze sets zijn er in verschillende vormen en maten, en kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen zoals plastic of metaal. Ze stellen kinderen in staat om torens, bruggen en andere structuren te bouwen met behulp van kleurrijke stukken die in elkaar passen.

Een andere geweldige optie voor educatief speelgoed een jaar oud is de puzzel. Puzzels zijn er in veel verschillende vormen en maten, met verschillende moeilijkheidsgraden. Ze helpen de hand-oog coördinatie en het probleemoplossend vermogen te verbeteren.

Als je iets zoekt dat de verbeelding van je kind stimuleert, is een set speelgoedfiguurtjes het proberen waard. Deze sets bevatten meestal personages uit films, TV shows en boeken. Kinderen kunnen hun eigen verhaal creëren door met elk karakter apart te spelen of ze samen te voegen om een hele nieuwe wereld te maken.

 

Educatief speelgoed 2 jaar

Voor de leeftijd vanaf 2 jaar hebben we weer een ander soort educatief speelgoed.

Een populair soort educatief speelgoed voor deze leeftijd is de leercomputer. Deze computers zijn er in verschillende vormen en maten, maar hebben allemaal hetzelfde doel: kinderen leren hoe ze een computer moeten gebruiken. Ze hebben meestal spelletjes en activiteiten die geschikt zijn voor de leeftijdsgroep van je kind.

Een andere goede optie voor educatief speelgoed voor kinderen van twee jaar oud is een set bouwblokken. Blokken kunnen van veel verschillende materialen worden gemaakt, zoals hout en plastic. En ze zijn er in allerlei vormen en maten, zodat je kind gemakkelijk alles kan maken wat het maar kan bedenken.

Als je op zoek bent naar iets dat de geest van je kind zal uitdagen, probeer dan eens een doolhofpuzzel. Doolhoven kunnen ze zijn er in alle soorten en maten, van eenvoudige ontwerpen voor peuters tot complexe puzzels voor oudere kinderen.

 

Educatief speelgoed 3 jaar

Kinderen van 3 jaar zijn erg geïnteresseerd in de wereld om hen heen, en educatief speelgoed voor driejarigen helpt daarbij.

Een populair soort educatief speelgoed waarmee in een zandbak kan worden gespeeld, zijn de plastic bouwblokken. Deze blokken zijn er in veel verschillende vormen en maten, zodat je kind er alles van kan bouwen.

Een andere optie voor educatief speelgoed om thuis mee te spelen bij binnenweer zijn puzzels. Puzzels zijn er in allerlei thema’s, zoals boerderijdieren of dinosaurussen. Ze dagen het probleemoplossend vermogen van kinderen uit en leren hen ook de namen en geluiden van dieren.

Tot slot, als je op zoek bent naar iets educatiefs maar niet te uitdagend, probeer dan stickerboeken! Stickerboeken hebben verschillende scènes binnenin zoals boerderijen of de ruimte. Het enige wat je hoeft te doen is stickers plakken op elke scène volgens de instructies.

 

Educatief speelgoed 4 jaar

Als je kind 4 jaar is geworden dan zijn ze wel te porren voor educatief speelgoed dat hen uitdaagt.

Een populair soort educatief speelgoed is het bordspel. Bordspellen zijn er in verschillende thema’s, zoals dieren of de ruimte. Ze leren kinderen hoe ze om de beurt moeten spelen en hoe ze gracieus kunnen verliezen.

Een andere goede optie voor educatief speelgoed op deze leeftijd zijn wetenschapskits. Wetenschapssets zijn er in verschillende soorten, zoals scheikundesets of microscoopsets. Hiermee kan je kind experimenteren met wetenschap en leren over de wereld om hem heen.

 

Educatief speelgoed 4 jaar

 

Educatief speelgoed 5 jaar

Als je kind de leeftijd van 5 jaar heeft bereikt, dan is ander speelgoed interessant. Een populair soort educatief speelgoed voor deze leeftijdsgroep zijn kunstbenodigdheden.

Kunstbenodigdheden kunnen van alles zijn, van kleurpotloden tot verf tot klei. Hiermee kunnen kinderen creatief zijn en zich uitdrukken op een manier die met woorden soms niet mogelijk is.

Een andere goede optie voor educatief speelgoed zijn bouwdozen. Bouwdozen zijn er in veel verschillende vormen en maten, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: dingen bouwen. Kinderen leren over evenwicht en natuurkunde wanneer ze met bouwdozen spelen.

Ten slotte, maar niet minder belangrijk, is een ander populair type educatief speelgoed: poppen. Poppen kunnen elk karakter hebben dat je kind wil, zoals een prinses of een superheld.

Door met poppen te spelen kunnen kinderen scènes uit hun favoriete verhalen naspelen of hun eigen nieuwe verhalen bedenken.

 

Educatief speelgoed 6 jaar

Op 6 jarige leeftijd beginnen kinderen meer te leren over de wereld om hen heen. Een goed soort educatief speelgoed voor deze leeftijdsgroep is een boek.

Boeken kunnen over van alles gaan, van geschiedenis tot wetenschap tot fictie. Ze stellen kinderen in staat nieuwe werelden te verkennen en dingen te leren die ze misschien nog niet wisten.

Een ander populair soort educatief speelgoed is een puzzel. Puzzels zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden, dus je kunt er een vinden die past bij het niveau van je kind. Ze leren probleemoplossend vermogen en geduld.

 

Educatief speelgoed 7 jaar

Op 7 jarige leeftijd zijn kinderen in staat om steeds beter zichzelf te vermaken. Toch is er erg veel speelgoed voor deze leeftijd te vinden. Denk hierbij aan educatief speelgoed.

Een populair soort educatief speelgoed op deze leeftijd zijn elektronische spelletjes. Elektronische spelletjes kunnen van alles zijn, van handspelletjes tot videospelletjes. Ze leren kinderen hoe ze regels moeten volgen en taken moeten volbrengen.

Een andere goede optie voor educatief speelgoed voor deze leeftijdsgroep is boetseerklei. Met boetseerklei kunnen kinderen elk voorwerp dat ze zich kunnen voorstellen, maken van een zacht, buigzaam materiaal. Het leert hen over de eigenschappen van verschillende materialen en hoe ermee te werken.

Een ander populair soort educatief speelgoed is Lego. Met Lego kunnen kinderen alles bouwen wat ze maar kunnen bedenken en leren ze over evenwicht en constructie. Plus, het is gewoon leuk.

 

Educatief speelgoed 8 jaar

Je kind alweer een jaar ouder en ook voor 8 jarigen is er heel veel te leren. Educatief speelgoed voor deze leeftijdsgroep moet interessant zijn.

Een populair soort educatief speelgoed is een bordspel dat wiskunde aanleert. Er zijn spellen die leren optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Ze helpen kinderen deze vaardigheden op een leuke manier te leren.

 

Educatief speelgoed 9 jaar

Voor 9 jarigen is er voldoende educatief speelgoed te koop. Een populair educatief speelgoed is een boek dat kinderen leert over de natuur. Er zijn veel verschillende soorten educatieve boeken om uit te kiezen, zoals boeken over insecten en dieren of bomen en bloemen.

Een andere goede optie voor educatief speelgoed op dit leeftijdsniveau is software voor computers of tablets. Software kan van alles zijn, van educatieve spelletjes tot programma’s om talen te leren. Ze helpen kinderen nieuwe vaardigheden te leren op een onderhoudende manier, net zoals elektronische spelletjes dat doen op andere leeftijden.

Dat was het! Het beste educatieve speelgoed voor elke leeftijdsgroep, zodat je niet verdwaalt tijdens het winkelen in onze winkel.

Of je nu op zoek bent naar educatief speelgoed voor baby’s of educatief speelgoed voor oudere kinderen, wij hebben het juiste artikel in de online winkel van Kids Speelgoed.

Je kunt onze collectie zelfs filteren op basis van leeftijdsgroep, zodat je gemakkelijk educatief speelgoed vindt dat perfect is voor kinderen van alle leeftijden. En bij vragen staan wij altijd voor je klaar. Veel plezier!