Buitenspeelgoed

Kids Speelgoed is jouw one-stop shop voor al het beste buitenspeelgoed. Er is zoveel om uit te kiezen, en ze zijn perfect voor wat je ook zoekt. Van ballen tot speelhuisjes, wij hebben alles.

En vergeet onze glijbanen niet. We hebben ook een ruim aanbod aan atletisch materiaal, zoals skateboards of rolschaatsen, waarmee ze evenwicht en coördinatie kunnen leren in een omgeving waar ze zich veilig voelen. Wat kies jij?

Gebruik Filters

Resultaat 1–40 van de 1771 resultaten wordt getoond

Gebruik Filters

Resultaat 1–40 van de 1771 resultaten wordt getoond

Kids Speelgoed is de perfecte plek voor ouders en kinderen om samen te komen en plezier te maken. Er is hier voor elk wat wils, of je het nu groots wilt aanpakken met een speelhuisje of klein wilt blijven met een bal.

We hebben ook fietsen, skateboards en rolschaatsen zodat ze evenwicht en coördinatie kunnen leren in een omgeving waar ze zich veilig voelen – zoals bijvoorbeeld in de achtertuin. Wij hebben een assortiment buitenspeelgoed voor elk avontuur, dus kom vandaag nog langs en ontdek het!

 

Buitenspeelgoed

We hebben een assortiment buitenspeelgoed voor elke avonturier die er is. Of u nu op zoek bent naar iets kleins en eenvoudigs als een bal of iets groots als een speelhuisje, Kids Speelgoed heeft het. En we hebben het niet alleen over traditioneel buitenspeelgoed – we hebben een grote selectie kinderfietsen om uit te kiezen, evenals skateboards en rolschaatsen voor als uw kleintje klaar is om zijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat je ook kiest, Kids Speelgoed is er om de buitenavonturen van je kind zo leuk en veilig mogelijk te maken.

 

Ballen

Er zijn zoveel verschillende soorten ballen om uit te kiezen dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen. Maar maak je geen zorgen – wij zijn er om je te helpen.

De meest populaire soort bal is waarschijnlijk de voetbal. Die is perfect om spelletjes mee te spelen of gewoon in de achtertuin rond te trappen. Als je kind liever iets kleiners heeft, kijk dan eens naar onze selectie minibasketballen of -voetballen. Ze zijn ideaal om zowel binnen als buiten mee te spelen.

 

Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn een geweldige manier om kinderen hun fantasie de vrije loop te laten en buiten creatief plezier te maken. Onze speelhuisjes zijn er in verschillende vormen en maten, dus er is altijd wel een.

Het traditionele speelhuisje heeft een huis-achtig ontwerp met een deur en dak, maar we hebben ook een paar meer ongewone types. Sommige kinderen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan een constructie in de open lucht – die zijn perfect om op te klimmen of om in de zandbak ernaast te spelen.

 

Glijbanen

Een glijbaan kun je elk kind blij mee maken. Wij hebben opstellingen die voor kleintjes, evenals voor oudere kinderen perfect zijn. Onze plastic glijbaan is groot omdat het met een handvat bij de bovenkant komt zodat als je kind wat hulp nodig heeft die omhoog beklimt zij veilig het kunnen vasthouden.

 

Springtouwen

Springtouwen zijn een van de oudste stukken buitenspeelgoed. Ze zijn perfect om de coördinatie, het evenwicht en de timing van uw kind te verbeteren. En ze zijn ook nog eens heel erg leuk.

 

Vliegers

Erg leuk als er een windje staat. Vliegers zijn geweldig voor de kinderen om buiten mee te spelen. Het laat ze kennis maken met de kracht van de natuur.

 

Buitenspeelgoed kopen

De buitenwereld is een speeltuin van verkenning, ontdekking en oefening. Als je je kind wilt helpen lichamelijk of geestelijk te groeien, is buitenspeelgoed een van de beste investeringen voor hen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs.

Wij bieden altijd geweldige aanbiedingen voor buitenspeeltoestellen omdat wij willen dat elke familie in Nederland de voordelen ervaart van samen buiten spelen. We hebben veel ballen en vliegers voor kleine kinderen. Deze zijn goed omdat ze het lichaam van het kind laten bewegen en hun geest uitdagen.

Wat voor buitenspeelgoed is goed voor jouw kind? Kies het hier en ontvang het snel in huis.