Grootste assortiment van NL

Beste speelgoed deals

Speelgoed voor alle leeftijden

Klantenservice

Ons vrolijke team staat altijd voor je klaar.

Veel gestelde vragen beantwoord

Orders en Verzending

Als het artikel op voorraad is en voor 16:00 uur besteld, dan ontvang je het de volgende dag. Met uitzondering van zaterdag en zondag. Op vrijdag na 16:00 uur besteld is maandag in huis.

Als we het pakketje nog niet hebben verzonden dan kun je een bericht sturen via het contact formulier

Bestellingen voor 16:00 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. Indien dit later is ontvang je de bestelling een dag later. 

Betalingen verlopen via een externe partij (Mollie). Zij dragen zorg voor een veilige betaling.

Totdat de bestelling is verzonden kan dit via het contactformulier. Ook is het altijd mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Dit is meestal wel het geval. Er zijn soms uitzonderingen. Bijvoorbeeld door een niet leverbaar product of de afmeting van een pakket. 

Voor als je wat wilt ruilen

Ruilen en Retourneren

Wettelijk is deze termijn 14 dagen. Wij van kidsspeelgoed.nl geven de mogelijkheid om binnen 30 dagen te retourneren. Artikelen dienen niet gebruikt en in goede staat verkerende originele verpakking geretourneerd te worden. Mocht de verpakking niet in orde zijn dient deze minimaal vergelijkbaar te zijn. 

Stuur zo spoedig mogelijk een bericht via het contactformulier

Stuur duidelijke foto’s en beschrijving van de defecte artikelen naar info@kidsspeegoed.nl. Wij zorgen voor een passende afhandeling. 

Stuur een e-mail naar info@kidsspeelgoed.nl met de artikelen die retour gezonden worden. Je ontvangt instructies om het artikel terug te sturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van je retour verzoek bij de klantenservice ontvang je de retour gegevens per mail. 

Neem zo spoedig contact op via het contactformulier. Indien de bestelling nog niet verstuurd is kunnen we deze nog aanpassen. 

Zolang het pakket nog niet verzonden is kunnen we deze wijzigen. Annuleren kan ook totdat de bestelling verzonden is. Indien dit reeds is gebeurd zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Gratis Verzending

Op het meeste speelgoed

Eenvoudig Retourneren

14 dagen niet goed, geld terug

Scherpe Prijzen

Goedkoopste van Nederland

100% Veilig Afrekenen

iDeal / PayPal / Creditcard